string(42) "https://rikkeanderberg.dk/media/Blog-3.jpg" string(46) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/featured.jpg"

Supercomputer skal forudsige dine sygdomme...!!

Udgivet d. 19.04.2017 10:54
...spar da endelig personalet væk!!Skær ned på personalet og få råd til en supercomputer!

…. Det er hvad der i øjeblikket tages initiativ til i det offentlige system. I vil i fremtiden se artikler omhandlende nye smarte maskiner, der kan måle hvilke sygdomme du vil udvikle og hvilke sygdomme, du allerede har. Altså en maskine, der skal kortlægge din fysiske fremtid og vælge hvilken medicin du allerede nu kan tage for at forbygge dine kommende skavanker! Pris 4 mia. kr.!!

Alt sammen fordi vores sundhedspersonale har alt for travlt…. Hmmmmm!?

Jer der allerede kender mig, ved at dette tiltag er noget, der kan få mig op i det røde felt. Det er det mest frihedsberøvende og kontrollerende jeg længe har hørt tale om.

Når vi er syge har vi brug for omsorg, varme hænder, lyttende ører og nærvær og dette er så hvad der bliver tilbudt.

Bare for at gøre mit indlæg helt kort – så tilbyder jeg alle 4 ting og som bonus vil du få oplyst HVORFOR du har fået din diagnose og hvordan du kan ændre på din krops adfærd (sikkert med en kostændring – som jo er helt ude i skoven, hvis du spørger læger og sundhedsfaglige folk). Hos mig koster det ikke 4 mia. kr. – du får alt sammen for 600 kr...

Hvis du har brugt det meste af dit liv på, at stresse rundt for at skaffe ting hjem til samlingen, har glemt at putte kroppens mest nødvendige næringsstoffer i munden, undgået at nyde naturen i stedet for en firkantet skærm og sovet så lidt som muligt for at få det meste ud af aftenen og natten (foran en skærm) så kan du nok ikke undre dig over, hvorfor din krop er træt af dig! Undrer du dig alligevel, så book en tid på www.rikkeanderberg.dk - så finder vi da lige ud af, hvorfor du ikke behøver undres mere.


Kommentarer

Ingen kommentarer

Kontakt

Klinikken ligger i Sandved på Ørebjergvej 6. 

Kig efter det gule hus.

Der er masser af parkeringpladser bag Værkstedsbygningen. 

Tager du bussen, kan du sættes af lige foran huset.

Bussen går fra Fuglebjerg S