string(76) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/Rikke_Logo_Logotype-002.jpg-bla-orange.png" string(49) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/walkandtalk.jpg"

Nye tiltag

Er du helt ny klient og er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge eller hvorfor, kan du booke online til en gratis konsultation. Her møder du op i klinikken og jeg vil med mine erfaringer, hjælpe dig til forstå dine smerter, hvor de kommer fra og hvad der kan gøres i fremtiden. 

Der er også kommet en ny behandlingsform på listen. Det er behandling med infrarød varme - en lindrende og effektfuld behandling, der samtidig giver dig ro og velvære - du kan læse meget mere her: https://rikkeanderberg.dk/services/infrarod-varmebehandling.html

Derudover tilbyder jeg ”walk and talk” seancer i den fri natur. Vi kan mødes et sted midtvejs og gå en god tur på en times tid – og få snakket om alt dét, der rører sig.

Jeg tilbyder også online seancer, hvor vi mødes i en time virtuelt på hver vores computer eller tablet. Her kan vi tale sammen – jeg kan vise dig øvelser – og vi kan se hinanden samtidigt.

Jeg håber, I alle vil tage godt imod mine nye tiltag – og jeg glæder mig helt enormt til at snakke, se eller mødes med jer alle.

 

Kærlig hilsen

Rikke Anderberg


Kontakt

Klinikken ligger i Sandved på Ørebjergvej 6. 

Kig efter det store gule hus.

Der er masser af parkeringpladser bag Værkstedsbygningen. 

Tager du bussen, kan du sættes af lige foran huset.

Bussen går fra Fuglebjerg S