string(76) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/Rikke_Logo_Logotype-002.jpg-bla-orange.png" string(49) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/walkandtalk.jpg"

Nye tiltag

I hele november søger jeg personer med diagnosticerede kroniske smerter eller smerter, som er uden for kategori og derfor ikke kan udredes eller medicineres korrekt. 

 

Som smertebehandler i snart 15 år søger jeg altid at hjælpe mine klienter ud af det daglige ubehag ved kroniske smerter. Årsagerne til dem kan være mange og meget forskellige men at leve med smerter dagligt, kan være udmattende og strabadserende for både klient og pårørende.

 

Derfor søger jeg personer der lider af smerter eller psykisk smerte efter...

Hjernerystelse

Piskesmæld

Sorg/tab

Diskusprolapser

Operation

Chok/Ulykke

 eller lignende

 

Forløbet er som følgende:

 

  1. session: En længere samtale og let behandling
  2. session: Samtale eller behandling
  3. session: Konkretisering af smerter og behandling.

 

Prisen for de 3 sessioner er kun 1.500, - som betales efter 1 session via MobilePay.

 

Du vil få et skema, som skal indikere din fremgang gennem behandlingerne og give mig mulighed for at navigere rundt i symptomerne på min behandling.

 

Efter 3 behandlinger får du mulighed for enten at fortsætte behandlingen og/eller efterfølgende at deltage på et smerte-releasehold på max 5 personer, hvor samtale, meditation og støtte vil være de store emner, som krydres med min viden om smerter, stress, næring og cellesundhed mm.

 

Prisen for deltagelse på holdet er 150 kr. pr. gang og betales efter hver gang. Du kan deltage så længe du har lyst!

 

Du skal selv kunne transportere dig til Sandved, derfor vil det være nærliggende at du bor i området Næstved, Skælskør eller omegn.

 

Hvad kan du forvente:

 

Du vil få en meget større forståelse for smerter i kroppen og sindet – især dine egne.

Jeg har siden 2005 arbejdet med stresshåndtering, kropsholdning og kropssprog og du vil efter session 3 vide meget mere om hvordan Du – uden at være bevidst om det, holder fast om din smerte selvom du inderligt ønsker det modsatte.

Du vil efterfølgende kunne følge et lille program med øvelser, både til psyken og fysikken, der kan lindre dine smerter i hverdagen og deltager du på smerte-release holdet, vil du med støtte fra andre mærke mere overskud til at kunne klare en hverdag.

 

Jeg gør hvad jeg kan hvis du gør hvad du kan og fælles kan vi opnå en bedring.

 

 

Jeg håber, I alle vil tage godt imod mine nye tiltag – og jeg glæder mig helt enormt til at snakke, se eller mødes med jer alle.

 

Kærlig hilsen

Rikke Anderberg


Kontakt

Klinikken ligger i Sandved på Ørebjergvej 6. 

Kig efter det gule hus.

Der er masser af parkeringpladser bag Værkstedsbygningen. 

Tager du bussen, kan du sættes af lige foran huset.

Bussen går fra Fuglebjerg S