string(76) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/Rikke_Logo_Logotype-002.jpg-bla-orange.png" string(49) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/walkandtalk.jpg"

Nye tiltag

Er du helt ny klient og er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge eller hvorfor, kan du booke online til en gratis konsultation. Her møder du op i klinikken og jeg vil med mine erfaringer, hjælpe dig til forstå dine smerter, hvor de kommer fra og hvad der kan gøres i fremtiden. 

Der er også kommet en ny behandlingsform på listen. Det er behandling med infrarød varme - en lindrende og effektfuld behandling, der samtidig giver dig ro og velvære - du kan læse meget mere her: https://rikkeanderberg.dk/services/infrarod-varmebehandling.html

Derudover tilbyder jeg ”walk and talk” seancer i den fri natur. Vi kan mødes et sted midtvejs og gå en god tur på en times tid – og få snakket om alt dét, der rører sig.

Jeg tilbyder også online seancer, hvor vi mødes i en time virtuelt på hver vores computer eller tablet. Her kan vi tale sammen – jeg kan vise dig øvelser – og vi kan se hinanden samtidigt.

Jeg håber, I alle vil tage godt imod mine nye tiltag – og jeg glæder mig helt enormt til at snakke, se eller mødes med jer alle.

 

Kærlig hilsen

Rikke Anderberg


Kontakt

Klinikken ligger i Brøndby på Brøndbyvestervej 58. 

Kig efter det store gule hus lige ud til Brøndbyvestervej.

Der er masser af parkeringpladser bag klinikken. 

Klinkken ligger 10-15 minutters gang fra Glostrup Station.