string(44) "https://rikkeanderberg.dk/media/Mavesyre.jpg" string(46) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/featured.jpg"

Har du for meget mavesyre?? - Nej!!

Udgivet d. 15.03.2017 13:10
For meget mavesyre?? - Nej!!Er du mavesur?

Min skønne kæreste kender mit temperament når det gælder

lægernes lemfældige omgang med medicin og derfor

menneskers – klienters – MINE klienters helbred og da han sender

en lille SMS her til morgen med et billede af BT´s forside

– JA – så rammer han plet igen! 600.000 bruger mavesyremedicin!!!!

 

Vores mavesyres PH-værdi er helt perfekt i forhold til hvad den er designet til. Mavesyren skal dræbe alle de udefrakommende bakterier og virus, der indtages med vores føde. PH-værdien ligger ml. 3-4 så det er en heftig sag og kan sågar opløse væv, der ligner vores eget i form af grisekød og lignende.

Når maden passerer vores mavemund, som er en muskelklap mellem spiserør og mavesæk, skal den helst ikke retur igen – derfor denne anordning, der sørger for at holde maden nede i den sorte gryde, hvor den opløses og gøres til en vælling, der skal spaltes endnu engang når den kommer forbi galdesyre og bugspytsaft.

Har du syre stående i spiserøret, svien omkring brystben og solar plexus eller en smerter, der ligger under hele ribbenskassen er det sikkert fordi din mavesyre ikke bliver i mavesækken, men derimod befinder sig omkring mavemunden og generer hele området.

DET BETYDER IKKE AT DU HAR FOR MEGET MAVESYRE!!! Det betyder, at din mavemund ikke lukker korrekt!

Sænker du din mavesyres PH-værdi med syrepumpehæmmere eller syredæmpende medicin, øger du risikoen for at indtage levende bakterier i din tarm. Candida albicans, som skal befinde sig i tarmsystemet, kan vandre forbi din mavemund og hygge sig i svælg og hjerne. For at vi kan danne vores egen B12 vitamin, skal der denne særlige syre til – så mangel på mavesyre giver B12 mangel og dertil mangelsymptomer på B12.

Hvad er det så, der er årsag til denne tilstand omkring mavemunden – jo stress er den ene. Stress giver en syre tilstand i vores krop og syren sætter sig i alle hinder og gør vores muskelvæv usmidigt – ergo en usmidig mavemund.

Hvedeprodukter har også en tendens til at give svie omkring mavemunden.

Kaffe som tømmer kroppens magnesiumdepoter kan være årsag til usmidig mavemund.

Så er der den elendige kropsholdning tilbage. Den krumme ryg og den tykke mave. Forstil dig at være mavesæk i den krop. Mavesækken bliver simpelthen presset op i spiserøret og sidder du foroverbøjet hele dagen, så har mavesækken ingen steder at ”gå hen” – ud over opad! – SÅ det gør den.

Som Spinal Release Terapeut, vejledes du i kosten som danner syre. Vi afspænder hele solarplexus-området og herefter trækkes mavesækken forsigtigt fri. Det tager måske nogle behandlingsomgange, især hvis kropsholdningen skal ændres.

Mavesyren er til FOR dig, så pas godt på den!

Er du i tvivl, kan du booke en tid hér: booking online  eller læse om gratis konsultation hér: konsultation


Kommentarer

Ingen kommentarer

Kontakt

Klinikken ligger i Sandved på Ørebjergvej 6. 

Kig efter det gule hus.

Der er masser af parkeringpladser bag Værkstedsbygningen. 

Tager du bussen, kan du sættes af lige foran huset.

Bussen går fra Fuglebjerg S