string(42) "https://rikkeanderberg.dk/media/Gravid.jpg" string(46) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/featured.jpg"

"Spiller din sæd?"

Udgivet d. 30.10.2018 10:20
Endnu engang manglende oplysning om hvad der i virkeligheden er galt!”Spiller din sæd?!”

Dette er titlen på en kampagne som Københavns kommune vælger at køre for, at få mænd til at vælge at blive fædre, tidligere i livet. Busser vil blive præget med store bannere om, at man nu skal være en ung far, fordi der er risiko for, at sædkvaliteten ikke er i orden hvis man bliver "for gammel".

PT. er hver fjerde mands sædkvalitet helt i bund og fertilitetsklinikkerne skal hjælpe flere og flere mænd og par.

Det er meget svært for sådan en som mig, at sidde bag rettet i bilen og endnu engang være lytter til sådan en gang nonsens, uden at komme til at bide i, hvad der er lige foran.

Hvorfor i al verden kigger man ikke på HVORFOR mænds sædkvalitet er så dårlig. HVORFOR undersøger man ikke hvad de unge mænd lever af og bruger deres liv på, så vi kan lære dem at passe på sig selv…. Nææææh, det eneste der blev nævnt af den dygtige og kloge fertilitetslæge var, : at mange mænd gerne vil have store muskler og vælger, at bruge steroider til at blive store med.

NEJ NU!.......

Når man nørder lidt i vores naturlige steroider – altså ikke dem man kan købe af de store kaffejern i omklædningsrummet i fitnesskæderne – men dem, der naturligt findes i vores krop. Kæden af steroider, den samlede hormonkæde, der hjælper os til, at få børn og reproducere os. Da finder man det vigtige Testosteron som er den mandlige del af kæden og som præsterne siger, er det der skal til, for at lave en kvinde ….. Ja den er god nok – Af testosteron dannes de kvindelige hormoner, så der er noget om snakken i kirken :) :)

Men alle vores hormoner dannes fra Kolesterol og fra et hovedhormon, der hedder Progesteron. Det vil sige, mangler dét, kan der ikke dannes den nødvendige mængde testosteron der skal til for, at gøre vores hormoner noget værd og for at de kan udføre deres arbejde.

Hormonet progesteron er også kategoriseret som et steroid og jeg ved, at de fleste der hører ordet steroider, tænker:"Det er da noget cykelryttere tager når de skal vinde Tour de France!" - Ja det er det - men det er også en betegnelse for de naturlige hormoner, vi selv producerer - MEN Steroider er forbudte og derfor kan det være svært at hjælpe i den alternative verden med tilskud af steroider....... til naturlig fertilitetsbehandling............ (Ring hvis du/i skal have hjælp:))

Når vi er stressede og pressede, som de fleste er i dag, overgår vores forbrug af adrenaliner til en overproduktion af Kortisol, der fungerer som langtids-stresshormon og det hormon er altødelæggende, hvis det ligger for længe i krop og blod - det nedbryder simpelthen det bedste i os, for at samle rescurser til at stikke af (fra hvad det nu end er der jagter os).

Kortisol ligger også i steroidkæden og det er selvfølgelig vigtigere end selve kønshormonerne, der skal lave børn, da der jo faktisk er en trussel på livet, lige foran kroppen- (sådan opfattes det i hvert fald) Det vil sige at vi som mennesker - unge eller gamle - bruger alt krudtet på at gå på arbejde, gå på overarbejde, gå til ekstraarbejde og til alt mulig sport som skal gøre én lækker for at man kan blive gravid - Altså et dagligt press hvor der produceres kortisol i lange baner så vi kan overleve. Imens tappes kroppen for de hormoner der skal lave børn - fordi Kortisol forbruger ALT. 

SÅ - før vi får bugt med al den stress - og det gælder altså også den stress, der foregår når man sidder helt stille og koncentrerer sig om, at vinde et computerspil - det er de samme hormoner der skal til for at vinde - får vi ikke bugt med den dårlige sædkvalitet.

Så mænd´er. Tag det roligt - hele livet og få alle de børn du ønsker - NÅR du ønsker det.

P.S. Mon ikke en dag der kommer et blogindlæg om, hvad der sker, når man kombinerer computerspil med chips og cola.....? :)

 

 


Kommentarer

Ingen kommentarer

Kontakt

Klinikken ligger i Sandved på Ørebjergvej 6. 

Kig efter det gule hus.

Der er masser af parkeringpladser bag Værkstedsbygningen. 

Tager du bussen, kan du sættes af lige foran huset.

Bussen går fra Fuglebjerg S