string(59) "https://rikkeanderberg.dk/media/Blogindlaeg-5-billede-2.jpg" string(46) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/featured.jpg"

Smittet af en vaccineret?

Udgivet d. 19.02.2018 12:29
Er det ok, at vaccinerede smitter os andre, der ikke er vaccineret?Smittet af en vaccineret!

Hele vinteren igennem, kan man som behandler godt regne med, at der er flere akutte aflysninger end på andre tider af året, men denne sæson er jeg stødt på aflysninger der skyldes at klienten er blevet syg af en influenzavaccine.

Kan man så venligt frabede sig, at mennesker der bliver vaccineret mod en særlig invasiv eller ekstra farlig eller meget streng og langvarig sydlandsk influenza, dukke op i klinikken?

Der er en lille konspiratorisk celle, der bliver ved med at lyse og undre sig i min hjerne – nemlig den der fortæller mig, at vi mennesker bliver så bange for at blive syge, få feber og blive væk fra det meget vigtige arbejde, at vi vælger at blive vaccineret allerede inden truslen er i Danmark. Den vaccinerede bærer faktisk influenzaen efterfølgende og kan smitte samtlige på vej til arbejde i bussen, derhjemme og i sportsklubben.

Kan man opfordre vaccinerede til at blive hjemme indtil smittefaren er væk? Mon vaccinen mod gul feber ikke smitter de 250 rejsende på vej til Afrika – og ikke mindst afrikanerne?

Jeg er sikker på at mit immunforsvar og min krop sagtens kan klare en almindelig vintervirus, men jeg er ikke sikker på, at de virus der gemmes på flasker på seruminstituttet eller andre kontrollerede steder overhovedet er de virus der bryder ud i en varm sæson som denne.

Jeg ved godt hvad der er af indholdsstoffer i en vaccine og jeg er overbevist om, at vi skal spare på disse injektioner så meget som muligt. Jeg er slet ikke sikker på at folk med et svagt immunforsvar skal vaccineres – det er simpelthen for hårdt for kroppen af bekæmpe indholdet i vaccinen.

Er du af en helt anden opfattelse er det OK – Måske er det et åbent emne til debat men jeg er urokkelig:

Jeg vil ikke smittes af en vaccineret – Jeg er selvstændig og en uge væk fra arbejde er dyrt og meget synd for mine klienter der presses ud af min kalender….


Kommentarer

Ingen kommentarer

Kontakt

Klinikken ligger i Sandved på Ørebjergvej 6. 

Kig efter det gule hus.

Der er masser af parkeringpladser bag Værkstedsbygningen. 

Tager du bussen, kan du sættes af lige foran huset.

Bussen går fra Fuglebjerg S