string(45) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/Kronisk.jpg" string(46) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/featured.jpg"

Har du fået serveret en kronisk sygdom?

Udgivet d. 31.07.2019 09:05
2 ud af 3 danskere lider af kroniske sygdommeJeg fik da mere end et chok i går d. 30.07.2019, da DR Nyheder havde et indlæg om, at 2 ud af 3 danskere lider af kroniske sygdomme.

Der er mennesker derude, der ånder lettede op og tænker: "Det er da dejligt, at vi endelig indser at der er et problem"

Andre vil tænke:" Hold da op en masse penge der skal smides efter alle de syge mennesker!"

og: "Nu er medicinalindutriens dage guldrandede!"

KÆRE VENNER - VED I HVAD JEG TÆNKER?

De der dukker op i min klinik, ved at jeg vil gøre ALT for at finde årsagen til smerter og sygdomme. Det kan være en udfordring at komme hos mig, da jeg vil bede dig om at tage ansvar for din egen krop og for at du og dine børn har det godt!

Der findes ubalancer før sygdomme - Der findes ubehag før sygdom og der findes skævheder før smerter - MEN INTET, med mindre man er født med en genfejl eller manglende lemmer, ER KRONISK. Når en læge med autoritet skriver i din journal, at du er kronisk syg, vil din krop og dit sind fastlåse dig i den tilstand. Igen - det kan være en kortvarig lettelse at blive støttet økonomisk og medicinsk - men resten af dit liv vil gå med, at du skal fortælle andre om din tilstand hele tiden - et mønster, der vil låse dig endnu mere fast og en gentagelse du selv bliver træt af.

Spørg dig selv: Hvornår startede det hele? Var det en knop, et fald, en vaccine, sult, stress, sorg eller andet, der forandrede din verden? Hvis du ikke ændrer noget i din hverdag efter din diagnose, vil du altid have det dårligt.

I MIN KLINIK ER DER INTET DER ER KRONISK, FØR ANDET ER BEVIST!

Det kræver selvindsigt, stædighed og vilje at ændre på alt det, der har gjort dig syg. 

På skærmen kunne da også ses en herre, der havde lagt sit liv om - bevægelse og sund kost...... Hvornår indser vi danskere, at det vi putter i munden skal være næring til krop og sjæl? - putter du andet i munden eks: Cola, cigaretter, slik, chips, kage, store bøffer og blå vingummi bliver du simpelthen bare syg.... BASTA! Hvis ikke du er næret og sund hver dag, kan du vel ikke undre dig over, at du bliver syg!!!!

Hvad får dig til at fortsætte med at spise slik, når du har diabetes, at løbe marathon på et dårligt knæ, at spise bøffer fra syge tremmedyr der giver tilstoppede blodkar, at drikke mælk der giver dig skøre knogler???? Det er dér den er gal - det er dig der gør noget kronisk - det er dig, der ikke vil ændre dig af en eller anden fjollet årsag - dig, der ikke vil stå ved, at du bliver ved med at gøre dét der gør dig syg.

Hvis du vælger medicin frem for forandring, har medicinalindustrien vundet......

Kom ind i kampen danskere................Lad og give medicinalbranchen et kæmpe underskud ved at vise, at vi gerne vil leve sundt, grønt og længe!

Vil du have hjælp til at ændre din livsstil eller bare blive lidt sundere i hverdagen så kan du booke en tid hér: booking online  eller læse om gratis konsultation hér: konsultation

 

 

 


Kommentarer

Ingen kommentarer

Kontakt

Klinikken ligger i Sandved på Ørebjergvej 6. 

Kig efter det gule hus.

Der er masser af parkeringpladser bag Værkstedsbygningen. 

Tager du bussen, kan du sættes af lige foran huset.

Bussen går fra Fuglebjerg S