19.09.2016
Velkommen til min blog...

 

Min første blog - nogensinde!!

Det er med bævende fingre og fugtige håndflader, når jeg sidder og skriver de første ord i min blog på min NYE hjemmeside. 

Jeg har aldrig prøvet det før - men de af jer, som kender mig, véd at jeg har en masse på hjerte. Og det er et ganske stort hjerte...

Så min blog vil omhandle alt det jeg siger og især alt det, jeg aldrig får sagt....ugentlige guldkorn til fri deling :-)

Velkommen :-)


Kommentarer

Jacob kommenterede for 1 år siden
Jeg glæder mig til at læse lidt om alle dine tanker, idéer og alt det andet du ved så meget om :-)

Kategorier


Skribent

Rikke Anderberg

Jeg hedder Rikke Anderberg og ejer "Værkstedet". Jeg er 45 år gammel og har behandlet tusindvis af klienter med alle mulige mærkelige og umulige skavanker. Jeg har derigennem fået et unikt kendskab til hvor forskellige vi alle er - og hvor ens vi bliver behandlet af det offentlige "sundhedssystem". Følg min blog, mine "guldkorn" og mine kommentarer til den offentlige debat.


Del dette blogindlæg