string(76) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/Rikke_Logo_Logotype-002.jpg-bla-orange.png" string(46) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/featured.jpg"

KropsanalyseOmfattende sundhedtest

Ved en session med Corpus Analyser vil jeg på et par minutter kunne se, hvordan dit helbred er, og hvilken tilstand der har højest prioritet.
Corpus Analyser er et værktøj til hurtigt at analysere 250 fysiske funktioner, herunder vitaminer og mineraler.
Du sparer meget tid og penge ved øjeblikkeligt at kunne sætte ind, hvor der er størst behov.

Hvad gør det for dig?

Corpus Analyser Pro er en hurtig, præcis og ikke-invasiv spektral testmetode, der anvender elektromagnetiske signaler.

Systemet analyserer omkring 40 vigtige funktionelle grupper som hjerte og blodkar, tarm, lever, galdeblære, pancreas osv.
 
En radionika-analyse præsenterer ikke en fysisk diagnose, men afslører dybere energiske ubalancer i klientens aura eller æteriske felt.
Disse fænomener kan manifestere sig i den fysiske krop, den æteriske krop, den følelsesmæssige krop eller den mentale krop. 

Resultat

I samarbejde med dig, laver vi en behandlingsplan, og hvis du kommer tilbage efter et stykke tid, kan du blive  testet igen for at se, om terapien har fungeret eller skal justeres.

Tjek her hvilke funktioner der testes.

En 100 % kropsanalyse koster kr. 1.200.- (*2) 

Du kan også vælge den lille (*1) som kun giver indblik i mangler af vitaminer, mineraler mm. eller for at følge op på tidligere analyser. kr. 700

 

*) Advarsel!

En radionic analyse er ikke en medicinsk analyse. Formålet med radionic analyse er ikke at navngive diagnoser, men at identificere alle faktorer som bidrager til klientens kliniske symptomer. Symptomernes fænomener kan manifestere sig i den fysiske-, æteriske-, emotionelle-, mentale krop, eller måske har de domæne udenfor disse områder. En radionic analyse stiller ikke en fysisk diagnose, men afslører dybere ubalancer i energien i klienten aura og æteriske felt.

For at stille en endelig diagnose er det normalt nødvendigt at udføre flere tests. Der er ingen læger, specialister eller terapeuter som kan stille en diagnose baseret på et resultat.

Kontakt

Klinikken ligger i Brøndby på Brøndbyvestervej 58. 

Kig efter det store gule hus lige ud til Brøndbyvestervej.

Der er masser af parkeringpladser bag klinikken. 

Klinkken ligger 10-15 minutters gang fra Glostrup Station.