string(76) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/Rikke_Logo_Logotype-002.jpg-bla-orange.png" string(46) "https://rikkeanderberg.dk/uploads/featured.jpg"

Infrarød varmebehandlingNyd 30 min. med fantastiske gennemvarmende bølgelængder.

Behandling i et infrarød saunatæppe sætter gang i fedtforbrænding, udrensning og gennemvarmer og blødgør spændte muskler og sener.

Den infrarøde påvirkning giver ny energi til cellerne og man bliver varm helt igennem kroppen. De fleste kommer til at svede rigtig meget. Både muskler og knogler bliver gennemvarmet. Tæppet kan kompensere for den energi man om vinteren mangler fra solen og har samme effekt som en dag i sydens sol og varme.

Samtidig vil det infrarøde varmetæppe kickstarte forbrændingen og udrense din krop, så det svarer til en effektiv detox. Derved er det også en god hjælp, hvis du har brug for at tabe dig. Du kan forbrænde helt op til 600 kcal ved en normal 30 minutters behandling i tæppet. Det svarer til omkring 7 kilometers løb, hvis du vejer 90 kilo - og en rigtig god og mild måde at påbegynde et vægttab og eventuelt en ny livsstil.

Alle livsformer på jorden har naturligt celler der aktiveres, og et stofskifte der sættes i gang vha. infrarød varme. Infrarød varme gennemtrænger huden, musklerne, knoglerne og indvolde hvilket resulterer i en dybdegående behandling som fremmer blodcirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og sætter gang i cellernes stofskifte. Det har en god effekt på at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i kroppen - populært sagt, så giver tæppet varmen indefra.

Infrarød sauna tæppe har bl.a. følgende egenskaber:

  • Vægttab og fedtreducering
  • Aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse samt øger cellernes stofskifte.
  • Forbedrer kroppens evne til at optage næring.
  • Fjerner udmattelse i kroppen og regenerer energien.
  • Afhjælper muskelsmerter, nervesmerter, ledsmerter ved f.eks. gigt og fibromyalgi.
  • Reducerer betændelse i kroppen.
  • Udrenser kroppen for giftstoffer såsom tungmetaller osv.
  • Giver velbefindende og efterlader kroppen frisk og sund.

Medbring et sengelinned og et håndklæde, så du kan svede al det du skal!

For at få bedst mulige oplevelse, starter vi på ca. 25 min. ved 50 grader (alt efter diagnoser og tilstand) nogle dage efter snakker vi om effekten/bivirkninger og dernæst planlægger vi behandlingerne fremadrettet.

En session varer 30 min. ialt og koster kun 350 kr.

Kan også kombineres med andre behandlinger - som ansigtsakupunktur eller behandling af nakke og kranium. Vi tilretter prisen efter dit valg af behandling.

  

 

Kontakt

Klinikken ligger i Sandved på Ørebjergvej 6. 

Kig efter det gule hus.

Der er masser af parkeringpladser bag Værkstedsbygningen. 

Tager du bussen, kan du sættes af lige foran huset.

Bussen går fra Fuglebjerg S