Jacob Arnbjerg

Jeg har gennem flere år haft muskelspændinger i nakken og specielt i den ene skulder, som en kiropraktor har holdt nede. Blev anbefalet af en god ven at forsøge med kranio sakral terapi. Alene navnet var nok til at skræmme mig væk. Efter at have søgt lidt oplysninger på nettet, ikke mindst på den gode hjemmeside www.alt-i-huset.dk, valgte jeg at springe ud i det.
Rikke skulle give mig en behandling...og jeg bemærkede straks hendes rolige og smilende personlighed. Hun spurgte interesseret ind til mine “pinsler”, og gik i dybden med sine spørgsmål. Det virkede helt klart som om, at hun ville til bunds i årsagen til mine problemer.
Efter en kort undersøgelse af min ryg, havde hun fundet flere årsager til mit problem, hvorefter hun gik i gang med behandlingen. Det der bl.a gjorde mig tryg og rolig var, at hun hele tiden fortalte hvad hun ville gøre, og hvorfor hun gjorde det…….
Pludselig vågnede jeg ved min egen snorken…. lidt pinlig berørt spurgte jeg om var den første der var faldet i søvn, men det var heldigvis ikke tilfældet.
Efter behandlingen kunne jeg tydeligt mærke, at jeg var mere afspændt, og følte mig rigtig godt tilpas.

Ved anden behandling,var mine smerter ikke væk endnu, men jeg var ikke i tvivl om, at den første behandling, havde haft en positiv indvirkning på mig.
Ved anden behandling var Rikke frisk og klar og spurgte ind til mit forløb siden sidst, og udfra dette foreslog hun nogle enkelte ændringer i behandlingen i forhold til sidst. Der gik vel ikke mere end 15 min, så var jeg tilbage i drømmeland, og vågnede senere af min snorken…..
Hun gav mig nogle forslag til nogle øvelser jeg kunne lave derhjemme, som skulle hjælpe mig med smerterne.

Efter endt behandling, følte jeg ikke på samme måde som sidst, at jeg havde det bedre. Men dagen efter, var smerterne næsten væk, og følte mig kureret for min lidelse så det er jo rigtig positivt. Dog ville jeg ikke undvære endnu et besøg hos Rikke.
Glæden over at hun har kureret mig er naturligvis stor, men desværre er jeg blevet lidt afhængig at hendes magiske hænder. Det er en fantastisk følelse at ligge på briksen, og lade sig behandle. På en eller anden måde fik jeg igennem en smertefri behandling, løsnet op for en masse ting, uden egentlig at kunne sætte ord på hvad der skete. Jeg føler mig overbevist om, at jeg jævnligt vil komme hos Rikke – både for at holde min “lidelse” nede, men også for at have denne dejlige oplevelse at få løsnet op for en masse spændinger og stress.
Efter 3 behandlinger hos Rikke, er jeg overbevist om, at hendes behandlingsform er rigtig rigtig god, og vigtigst at alt, føler jeg mig 100% tryg ved hendes behandling og de råd hun kommer med.

Som skrevet – vi ses helt sikkert igen.